Keilmuan

ILMU SARUNG KALIMAH

Menyedari fenomena sihir yang ketara dikalangan masyarakat hari ini, kami diKartika Buana merasakan bahawa anak bangsa kita, muslimin dan muslimat harus memiliki satu keilmuan yang berbentuk benteng yang kukuh bagi menangkis sebarang bentuk sihir yang menjadi-jadi hari ini. Benteng ini hendaklah merupakan antara lain sebagai pelengkap dalam kehidupan. Semuga dengan keilmuan ini juga adalah diharapkan masyarakat kita menjauhkan diri dari bergantung kepada tangkal dan azimat yang tidak diketahui asal usulnya.

Amalan ini semata-mata menggunakan kalimah Allah dan Asma Ul-Husna yang memberikan kebaikan didunia dan akhirat. Diantara manfaat amalan ini ialah:-

– Menjatuhkan musuh dari jarak jauh tanpa sentuh

– Pagar diri dari serangan makhluk halus

– Pagar rumah atau harta benda

– Pengubatan penyakit non-medik

– Mengunci musuh dari jarak jauh sehingga musuh tidak dapat bergerak

– Mencabut kekuatan ilmu musuh

– Pengasih dan kewibawaan

– Melancarkan urusan sehingga tercapai hajat

– Tubuh badan menjadi sehat

– Dan banyak lagi manfaat yang bakal anda perolehi setelah semua kaedah olah batin dapat anda lalui nanti.

SIAPAKAH YANG PERLU MEMPELAJARI ILMU INI ?

Melihat kepada kecelaruan yang berlaku didunia hari ini umumnya dan dinegara kita khususnya kejadian ROMPAK, SAMUN, ROGOL, PUKAU, RAGUT, PEMBUNUHAN, PENDERAAN SERTA SIHIR DAN SANTAU, kami melihat semua golongan harus mempelajari dan memiliki ilmu ini lebih-lebih lagi golongan wanita dan para pelajar.

KISAH BENAR

I. Anak lelaki kami berusia 19 tahun seorang pelajar kolej, membonceng motosikal bersama kawanya berlanggar dengan sebuah kereta diShah Alam dengan izin Allah terselamat dari sebarang kecederaan manakala kawanya dimasukan kehospital kerana patah jari dan cedera dibahagian-bahagian badan.

Nota: Anak kami sudah dibekalkan dengan ilmu ini dan mengamalkanya.

II.Anak buah kami (juga seorang pelajar) pernah dikepung oleh lebih 7 orang lelaki diStesen Puduraya bertujuan untuk memukulnya terselamat dari serangan kumpulan lelaki berkenaan. Kesemua 7 lelaki tersebut terpacak laksana patung dan akhirnya beredar. Ini semua takdir dan izin Allah berkat mengamalkan ilmu ini.

ILMU KAMASUTRA (ILMU TANTRA)

Pria sejati diukur dari daya tempurnya diatas ranjang. Dengan Ilmu Kamasutra ini anda akan didedahkan dengan satu ilmu yang ampuh yang bakal menampilkan kejantanan sejati anda dihadapan isteri anda. Bila ianya sudah sebati anda boleh beradu selama 3 jam tanpa henti. Keperkasaan anda akan membahagiakan dan menbanggakan isteri anda dan seterusnya membentuk satu ikatan yang intim dan harmoni. Ilmu ini juga akan mendedahkan rahsia seks spektakular dan multiorgasme 8-11 kali

Jangan lepaskan peluang ini !!!!

ILMU NABI YUSUF

Dengan mengamalkan ilmu ini anda akan dilihat tampan, cantik, berwibawa dan digemari oleh semua maakhluk Allah. Kekuatan ilmu ini tidak akan hilang selagi anda berada digelombang energinya.

Ianya amat bagus kepada semua pengamalnya dalam menjalani urusan harian samada sebagai ahli perniagaan, majikan maupun pekerja.

ILMU GENIUS

Ilmu ini adalah ilmu tenaga pengingat dan penerang hati. Dengan berkat mengamalkan ilmu ini anda akan mudah menghafal ilmu-ilmu yang dipelajari, mudah menerima ilmu, akal menjadi cerdas, terang hati, menghilangkan rasa was-was, bebal, pelupa dan mendapat pertolongan ghaibiah sewaktu kebuntuan. InsyaAllah

 • Hubungi Kami

  KARTIKA BUANA
  No 16-1(GF),Jln Nova u5/N
  Subang Bestari
  40150 Shah Alam, Selangor
  Tel: 016 – 375 6099
  019 - 254 5009 (Dr. Normah)
  E-mel : kartikabuana2u@gmail.com