Terapi Ruqyah Untuk Kecantikan

 

TERAPI PUTERI MAYANG SARI

Terapi Puteri Mayang Sari adalah satu olahan eksklusif untuk menampilkan diri seseorang wanita agar lebih menarik, memikat dan berwibawa. Empunya diri akan terpancar dengan aura yang sangat indah dan menawan, awet muda dan berkeyakinan tinggi. Terapi ini amat sesuai kepada bakal-bakal pengantin yang bakal melangkah kegerbang perkahwinan. Ianya juga menjadi pengikat kasih sayang suami isteri.

TERAPI/AKUPUNTUR NUR ILLAHI

Kecanggihan teknologi moden dalam bidang kecantikan serta pemakanan jamu dan vitamin belum dapat memenuhi keperluan pada raut wajah dan tubuh badan yang betul-betul menawan, yang punya sinar cahaya memegun mata memandang. Bagi kami baik dalam bidang kesihatan maupun kecantikan, urusan kita tidak akan selesai tanpa doa kepadaNya.

Melalui kaedah olahan bathin tingkat tinggi, pengisian gelombang potensi energi Illahiah (dari ayat yang dipetik dari Surah Al-Ra’du) dialirkan dan seterusnya mengaktifkan simpul bathin, raut wajah anda akan nampak bercahaya, berkarisma, berwibawa dan berkeyakinan tinggi.

Terapi ini sesuai untuk semua, para isteri, wanita dan lelaki berkerjaya, para pemimpin, ahli perniagaan maupun para majikan. Bagi kaum wanita khususnya boleh memulihkan dan mengeratkan kasih sayang suami.Begitu jugalah sebaliknya.

Anda tidak perlu memakai susuk yang ditegah agama untuk kelihatan cantik.

Bagi kaum wanita terapi ini tidak hanya terbatas pada bahagian wajah sahaja, ianya  boleh dilakukan pada payudara dan juga vagina, anda bakal merasai satu kelainan yang luarbiasa.

Kami mendapat maklumbalas yang amat positif daripada pelanggan-pelanggan yang menjalani rawatan ini. Alhamdulillah.

 

NOTA: RAWATAN INI ADALAH RAWATAN EKSKLUSIF UNTUK WANITA, JUSTERU ANDA DISARANKAN MENGHUBUNGI KAMI UNTUK LEBIH INFO SERTA KONSULTASI MENGENAI KESESUAIAN NYA. RAWATAN YANG KAMI TAWARKAN TIDAK SEMUANYA DIDEDAHKAN DISNI.

HUBUNGI KAMI DITALIAN 0163756099, INSYAALLAH KAMI SEDIA MEMBANTU ANDA.

 

 • Hubungi Kami

  KARTIKA BUANA
  No 16-1(GF),Jln Nova u5/N
  Subang Bestari
  40150 Shah Alam, Selangor
  Tel: 016 – 375 6099
  019 - 254 5009 (Dr. Normah)
  E-mel : kartikabuana2u@gmail.com